Az alábbiakban olvasható legelső, valamivel több mint nyolc hónapja lejátszott Kard és Mágia partink - ez volt az a pillanat, amikor Lemúria formálódni kezdett.

Aznap az egyik játékostársunk gyengélkedésre hivatkozva kihagyta a szokásos játékülést. Igen ám, de az illető karaktere(i)nek fontos szerepe lett volna a tervezett eseményekben, amelyeket nélküle nem szívesen bolygattunk volna. Mentőötletként bedobtam, hogy az utóbbi idők mértéktelen Conan-novella fogyasztása miatt nagy kedvem lenne egy régi kalandötletem lemeséléséhez, rendszerként pedig az akkor még ismeretlen Kard és Mágiát ajánlottam. A csapat elfogadta az ötletet, és gyors karaktergenerálás után a kis csapat neki is vágott Samat Rogon, az excentrikus mágus-türannisz palotakomplexumának.

Szereplők:
- Multépisu, 4. szintű varázsló
- Csontvető, 4. szintű tolvaj

Multépisu, a fiatal varázslótanonc a napok óta hallgatásba burkolózó palota urát kereste, míg a városi alvilág prominens tagja, Csontvető inkább a szervezett fosztogató hordák előtt akarta kirabolni a (sejtése szerint) gazdátlan helyet.
Bár voltak kisebb technikai fennakadások (gyors ide-odalapozással a pdf-ben), a merész csapat a palotába be sem jutott és egy felrobbanó napalmos zselatinkocka miatt kénytelenek voltak visszavonulni, de a játékosok (saját bevallásuk szerint) nagyon élvezték, így a folytatás is várható volt (különösen azért, mert a tolvaj magával vitte a csillagvizsgálóból a mágus kristálygömbjét... XD )

Szerző: Alister  2009.11.26. 23:24 Szólj hozzá!

Címkék: krónikák csontvető multépisu fehérhomok

A bejegyzés trackback címe:

https://lemuria.blog.hu/api/trackback/id/tr421555263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása