Hőseink:
- egy 4. szintű illuzionista
- egy 4. szintű harcos
//Bocs, srácok, a nevekre nem emlékszem, elég korán volt már//

A szereplők két újdonatúj karakter, akik mindketten eladták a lelküket Hasturnak két tulajdonságpontért. A páros azt a feladatot kapta kimondhatatlan uruktól, hogy taszítsák káoszba Tengergyöngye városát és gyilkolják meg a várost kormányzó, a rabszolgatartó kézművescsaládok patriarchái által választott Főnököt. Egy derűs hajnalon érkező hőseink minden tőlük telhetőt meg tettek a cél érdekében.
Csak mozaikszerűen szemezgetve: megvesztegették Harrukint, a híres jóst, megszálltak a legdrágább fogadóban, egy hajóskapitány képében bérgyilkost fogadtak a fogadó tulajdonosa ellen, verőembereket vertek meg, elterjesztették a rabszolgák között, hogy felszabadítják őket, gyújtogattak, rituális gyilkosságot követtek el fényes nappal a nyílt utcán, kocsmai verekedést és népfelkelést robbantottak ki, levágtak egy őrjáratot, végül a zűrzavar tetőfokán becsempészték magukat a Főnök palotájában, varázslattal túszul ejtettek néhány kereskedőt, megtámadták a Főnököt, sikeresen megfutamították a testőrét, végül pedig meg is ölték és hajnali első hajóval elmenekültek a szigetről.

//Itt már érezhetően fáradtak voltunk, plusz félúton el ment az áram, és nem is jött vissza, de azért végigjátszottuk, és a játékosok élvezték - annak ellenére (vagy éppen azért?), hogy végig pengeélen táncoltak.//

Szerző: Alister  2009.12.06. 23:12 Szólj hozzá!

Címkék: krónikák tengergyöngye

A bejegyzés trackback címe:

https://lemuria.blog.hu/api/trackback/id/tr891579195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása