Éppen ma nyolc hónapja, hogy hozzáfogunk a (pár órával ezelőttig) névtelen Kard és Mágia kampányunkhoz, ahol már eddig is olyan kalandorok születtek meg, mint Csontvető, Akcu, Trükkös Tanisz, vagy éppen Sheldon, valamit olyan, reményeim szerint emlékezetes mellékszereplők, mint Samat Rogon, Hasszán, a Fehér Cápa vagy a hibernált, név nélküli lich.
Ezzel a bloggal szeretném megőrizni a lassan kikerekedő Lemúriát, kitalált és kölcsön vett isteneit és népeit, valamint a földrész hegységeiben és barlangjaiban, pusztaságain és erdőségeiben, szigetein és tengerein, városaiban és földalatti járataiban bolyongó, örökké a maguk javát kereső, olykor tévedő és elbukó hőseit és antihőseit az utókor számára. Remélem másoknak is sikerül néhány kellemes percet szerezni a történetekkel, amelyekben nekünk annyi örömünk telt.

Kezdődjön hát az utazás!

Szerző: Alister  2009.11.24. 17:39 Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://lemuria.blog.hu/api/trackback/id/tr581549373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása